Irina Rimes/Despre mine

Despre mine

Follow me

Salut ! Sunt eu, Irina !

Talentul Irinei Rimes vine de peste Prut, unde artista a castigat inimile   celor de acasa, după ce a ajuns în finala show-ului de  talente “Fabrica de staruri”, din Republica Moldova.

Cu o aparitie inedita, plina de sensibilitate si cu un farmec aparte, Irina  s-a lansat pe piata muzicala din Romania cu o piesă ce a stat pe primul loc în topurile muzicale româneşti  luni în şir, primul ei     single Visele .

“Visele” a ocupat locul 1 in toate topurile romanesti timp de trei  luni.  Declarat hit-ul anului, “Visele” a strans 16 milioane de vizualizari pe          Youtube si s-a regasit in Top10 MediaForest in anul lansarii, 2016.

Follow me

REVELATIA ANULUI 2017

Irina Rimes este singurul artist roman care a lansat un proiect unic: prima trilogie muzicala. “Iubiri secrete”, scrisa din suflet si inspirata din experientele personale ale artistei,  incepe cu piesa “Iubirea noastra muta”, continua cu “Da’ ce tu” si se incheie cu “Haina ta”.

Datorita talentului si mesajului transmis prin intermediul pieselor sale, Irina Rimes este sustinuta de un public larg, de toate varstele.

Artist mainstream, dar in acelasi timp si underground,  Irina Rimes este consecventa in muzica pe care o face si pe care o canta.

Dupa lansarea trilogiei, Irina a fost foarte solicitata ca writer si a scris piese pentru: Inna, Antonia, Raluka, Andra,  Alina Eremia, Vunk  si multi alti artisti din industria muzicala romaneasca.

Management

Mara Ciama

office@quantummusic.ro
+40 (721) 222 138

Booking

Nicoleta Sandu: 0757 104 166

Aurelia Cabaua: 0722 826 949

booking@quantummusic.ro
booking@globalrecords.com

PR

Cristiana Dănășel

cristiana@quantummusic.ro